Professor:Muntsa HolgadoCuinant cultures
Durada:16 h en 8 sessions
Inici/final:DEL 24 D’ABRIL AL 26 DE JUNY
Dia:Dilluns de 19.30 a 21.30 h
Preu:65,63 € (Suplement: 30 €)

Aprèn, amb el taller de cuina per a principiants, a preparar plats deliciosos amb pocs ingredients, de temporada i que segur que ja tens a la nevera.

Objectiu del taller
Aconseguir eines bàsiques per poder fer plats a casa fàcils i saborosos. I a partir d’aquí tenir la capacitat de crear plats més elaborats sense por.

Metodologia
Presentació dels plats que farem durant la sessió i les seves característiques. Elaboració dels plats amb una dinàmica participativa i degustació del plats preparats. Lliurament de dossier amb receptes. Un punt important és que entre tots podrem decidir quins plats cuinarem a la propera sessió, per mirar d’encabir totes les sensiblitats del grup.

Programa
A cada sessió elaborarem un plat base i mostrarem les diferents combinacions que es poden fer a partir d’aquest elaboració. Per exemple, un bona salsa que després serà la base per a un arròs, un plat de pasta, una crema…

Material que s’ha de portar
Davantal i carmanyola.

A qui va destinat
Destinat a persones que vulguin deixar d’alimentar-se de plats preparats (pels pares o del supermercat) i que vulguin perdre la por a cuinar. Tothom pot fer-ho!